Сапунката продължава: Отварачката и Миро пак се разритаха

Сапунката продължава: Отварачката и Миро пак се разритаха

Инстаграм

A A+ A++ A

Попфолк певицата Мария за пореден път се раздели със своя съпруг Мирослав Соколов, пише „Телеграф“, позовавайки се на свои източници.

От няколко дни изпълнителката е на морето в компанията само на дъщеря си Марая, която е плод на любовта й от първия брак. Екип на вестника се опита да се свърже с Мария, за да потвърди или отрече новината, но мобилният й телефон бе изключен.

Припомняме, че повод за предишата им раздяла бе побой, който Мирослав нанесе на изпълнителката на „Единствен“. Тогава тя не пожела да признае пред медията ни за инцидента.

Социални мрежи

Мария и дъщеря й са в курортното градче Слънчев бряг, в луксозен хотел с гледка към морето. Проверка в социалните мрежи показа, че Мария и Мирослав вече не са приятели в Инстаграм, а миньончето отново е изтрила и всичките си снимки с него в мрежата. За сметка на това изпълнителката качва кадър след кадър в профила си, а последователите й не спират да й правят комплименти. „Ще слагам рокля за танци след малко“, написа брюнетката на една от снимките.

Новина

36-годишният бизнесмен Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. За новия си брак тогава се похвали самата изпълнителка, като качи видео и снимки от големия ден. От клипчетата се виждаше, че Мара е решила да пропусне традиционната бяла сватбена рокля и е заложила такава, която е цялата в цветя. В същия тон като дрехата й бе и букетът й, припомня още „Телеграф“.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници