ВИДЕО Хеликоптер прелетя опасно ниско над плаж "Градина", разпръсна "долари" с лика на Тато

ВИДЕО Хеликоптер прелетя опасно ниско над плаж "Градина", разпръсна "долари" с лика на Тато

ФБ/Филип Атанасов

A A+ A++ A

Ресорният министър Георги Гвоздейков разпореди пълна проверка. Той определя ситуацията като недопустима. По информация на очевидци полетът е извършен в събота сутринта, около 5:20 часа.

Свидетели разказват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал не само изключително ниско над хората, но и над лодка. От машината били изхвърлени хартии с лика на бивш управляващ на страната - Тодор Живков.

„Хеликоптерът се въртеше в продължение на 10-15 минути. След това си отиде. Кръжеше много ниско. Имаше толкова народ, че всички крещяха, викаха - лудница. Хвърчаха някакви хартии, които отидоха в морето”, каза очевидец.

„Този, който е направил това нещо, трябва да мине и събере тези материали. Нека да помислят кои отговорни институции да се намесят, защото това допълнително замърсява плажа”, посочи туристът от София Жаклин.

Хора са висели през вратите на хеликоптера. Предстои да бъде извършена обстойна проверка и ако бъдат установени нарушения, ще се разгледа отнемането на лиценза на пилота и на авиационния оператор, информира НОВА.

#хеликоптер #Плаж Градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници