Най-опасните дни през ЮЛИ са само 4, но може да обърнат всичко наопаки

Най-опасните дни през ЮЛИ са само 4, но може да обърнат всичко наопаки

Pixabay

A A+ A++ A

През юли ще има само четири опасни дни, но на тези дати трябва да бъдете изключително внимателни, следвайки съветите на астролозите. Това ще ви помогне да останете на повърхността и да предотвратите възникването на проблеми.

За да станете по-продуктивни и успешни в работата и делата си, трябва да се запознаете предварително с предстоящите опасности. Съветите на астролозите ще ви бъдат полезни в най-опасните дни на юли, защото по това време можете да разчитате само на себе си.

1 юли - съвпад на Слънцето и Меркурий

Първият ден от юли ще премине под егидата на отрицателната енергия, генерирана от Слънцето и Меркурий. Това е една добра стара връзка, която ще засегне две основни теми: комуникация и финанси. В работата и финансовите дела ни очакват хаос и объркване. Ще има много проблеми и негативизъм в общуването с хората. Възможни са недоразумения на всички нива – в брака, на работното място.

3 юли - Суперлуна в Козирог

През 2023 г. ще има общо три суперлуни, като 3 юли е първата от тях. Този път пълнолунието ще бъде в Козирог, така че ще бъде опасно. Силата на елемента Земя значително ще отслаби Луната, но и направи самите нас по-слаби и мързеливи. Големият проблем е, че е много вероятно хората да спрат да правят компромиси. Намирането на компормисно решение ще става много по-трудно. Инатът може да доведе до големи проблеми в работата, както и до кавги в семейството.

23 юли - започва ретроградна Венера

Венера ще бъде ретроградна през 2023 г. от 23 юли до 3 септември. Самият ден на началото на ретрофазата на Венера ще бъде изключително опасен, тъй като на 23 юли рязко ще загубим част от нашата жизнена енергия. Желанието да направим нещо и да се стремим към нещо може да избледнее в много от нас.Бъдете внимателни, тъй като хората могат да станат по-малко отстъпчиви.

27 юли - Меркурий в съвпад с Венера

Съвпадът на Венера и Меркурий е най-опасното астрологично събитие през юли. Когато тези две планети са от една и съща страна на Земята, това води до сериозни енергийни проблеми. В този ден ще бъдем лишени от сили, а също и с голяма вероятност ще станем избухливи, агресивни. Ще бъдем егоисти, но трябва да внимаваме кого можем да засегнем с този егоизъм и по какъв начин, пише Една.бг

#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници