5 опасни дни през март, ето кога точно

5 опасни дни през март, ето кога точно

Рikist.com

A A+ A++ A

Март ще бъде много благоприятен месец. Въпреки че ще има повече опасни дни, отколкото благоприятни, само един от тях ще има дългосрочни последици.

Днес ви представяме "тъмните" дни на март месец според астролозите, за да сте подготвени.

8 март – Меркурий в съвпад с Нептун

Първият опасен ден на март месец ще бъде 8-ми поради негативния аспект на Меркурий и Нептун. Това ще бъде изключително неблагоприятно време с редица случайни проблеми, които могат да ни възникнат без особена причина. Бъдете внимателни, когато пътувате на 8-ми и не говорете много с хората, не давайте празни обещания на никого и не клюкарствайте.

17 март – съвпад на Слънцето и Нептун

Този ден е много опасен период, когато Слънцето и Нептун ще влязат в аспект един към друг. 17-ми март може да се нарече период на кармични наказания.

21 март – Венера в съвпад със Сатурн

Венера и Сатурн ще ни отнемат доброто здраве и оптимизъм. Този ден може да стане много негативен поради лоши спомени. Пазете се от подобни мисли и не се оплаквайте от съдбата си.

22 март – Марс преминава в знака Риби

Марс ще премине в един от най-омразните си знаци – Риби. Елементът на Марс е Огън, а елементът на Риби е Вода, така че този дует ще бъде изключително дисхармоничен. Като цяло в края на март ви очакват проблеми с мотивацията и неразумна грубост на околните.

25 март – лунно затъмнение

Полусенчевото затъмнение във Везни е много опасен ден. Повечето проблеми ще дойдат внезапно. Много неприятности ще ни сполетят по невидим начин. Пазете се от негативни хора този ден и бъдете внимателни. Пазете се от измами и клюки, пише actualno..com.

#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници