Най-успешните и най-опасните дни през март

Най-успешните и най-опасните дни през март

Pixabay

A A+ A++ A

Зимата вече е към своя край. На прага сме на първия пролетен месец на 2024 г. Нумерологът Ирина Лидерман е подготвила съвети, които ще ви помогнат да направите планове за март.

Нумерологична прогноза за март

1, 10, 19, 28 март

Доверете се на интуицията си. Това са дни, в които можете да почувствате и видите скритото. Не допускайте негативни мисли в съзнанието си. Вярвайте, че идеите ви са дар от Вселената, използвайте ги правилно. В никакъв случай не позволявайте да губите увереност и позитивизъм. Постоянството и целеустремеността ще ви помогнат да постигнете целите си и да надградите себе си.

10 март е белязан от новолуние - възможни са кавги и конфликти. Всеки ще усети прехода към ново ниво и промяната на вибрациите, но не всеки ще премине през тях с лекота.

2, 11, 20, 29 март

На тези дати е по-добре да не купувате скъпи неща. Не се преработвайте и не забравяйте да си почивате. Може да ви споходят неочаквани идеи и проблясъци. Сънищата в този период могат да носят важна информация за вас, така че се опитайте да ги запомните.

3, 12, 21, 30 март

Дни, в които общуването, срещите и всякакви контакти ще дадат плод. В никакъв случай не се заседявайте вкъщи, особено в почивните дни на 3 и 30 март - не забравяйте да си уговорите срещи и да прекарате време с приятели. Дори в спокоен разговор може да бъдете осенени от полезна мисъл, свързана с важно начинание.

4, 13, 22, 31 март

Дни, в които е добре да обърнете внимание на половинката си и интимните си взаимоотношения. Ако търсите партньор, късметът може да ви се усмихне. А ако вече имате избраник, прекарайте време с него.

5, 23 март

Дни, в които буквално ще бъдете завладяни от мъдри прозрения, ще гледате на случващото се около вас със спокойствие и няма да се тревожите за нищо.

14 март

Възможно е да възникнат трудности във всяка област - по-добре е да играете на сигурно и да сте по-тихи от тревата.

6, 15, 24 март

Дни, в които каквото и да направите, ще бъдат увенчани с успех. Ако сте подготвили договори и споразумения, периодът е благоприятен да ги обезпечите и дори потенциално да спечелите пари от тях.

7, 16, 25 март

Време на мъдрост и духовни практики. Не позволявайте на обстоятелствата да ви контролират, слушайте сърцето си, споделяйте своите идеи и идеали пред света.

8, 17, 26 март

Най-добрите дни за бягство от грижите и за почивка. Вижте се с приятели, отпуснете се и си отдъхнете от напрежението - всичко ще се нареди от самосебе си. А на 26-ти, вторник, се опитайте да разтегнете времето си за обяд. По този начин оставате балансирани и не се претоварвайте.

9, 18, 27 март

Време, в което трябва да насочите енергията си към добри дела. Време, в което е хубаво да се включите в благотворителни дейности. Не се страхувайте да загубите - всичко ще се върне, нужно само малко търпение, пише woman.bg.

#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници