Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2: България е страхотна страна!

прес

A A+ A++ A

Дизайнерите на световноизвестния бранд Dsquared2 – Дийн и Дан Кейтън, за първи път посетиха България по повод 5-ата годишнина на бутикa на марката у нас. Годишнината бе отбелязана с ексклузивно събитие, което се проведе в първото заведение в света, което носи името на Dsquared2 и е врата до врата с техния бутик. Събитието бе уважено от големи български звезди, сред които Лили Иванова, Димитър Бербатов, Мария Бакалова, Галена, Натали Трифонова, Михаела Маринова, Дара Екимова и други.

Популярните личности бяха първите облечени в най-новата колекция на Dsquared2 за сезон есен-зима 2023, която бе представена ексклузивно на събитието. Техните стилни визии затвърдиха репутацията на марката като източник на новаторски подход, смели решения и естетика.
„От самото начало знаехме, че трябва да се занимаваме с нещо творческо, а най-добрият начин да изразим себе си беше чрез дрехите и стила. Имахме късмета да превърнем мечтата си в работа и тази колекция е израз на постоянния ни ангажимент да разширяваме границите си и да даваме възможност на хората да изразяват личния си стил чрез нашите дизайни. Благодарим за сърдечното посрещане, България е страхотна страна с невероятни хора“, казват Дийн и Дан Кейтън, главните дизайнери и основатели на модна къща Dsquared2.

Новата колекция отразява визията на Dsquared2 за мода без предразсъдъци, която дава възможност на почитателите на марката да изразят своята индивидуалност чрез модата. Вдъхновена от ретро тенденциите и западните дизайнерски стилове, колекцията смесва разнообразните тийнейджърски стереотипи и съвременната увереност да бъдеш такъв, какъвто искаш да бъдеш. Линията се отличава със смели и контрастни комбинации – от якета с ресни, дънки със звезди на коленете, трикотажни потници с щампи и бродирани каубойски ботуши, до сатенени дантелени потници с байкър-яке или класически стилни пуловери с къси панталони.

Днес Dsquared2 е една от водещите италиански модни къщи в света с големи магазини почти във всички световни столици. Този успех се дължи на дизайнерите на бранда Дийн и Дан Кейтън, които са носители на някои от най-престижните награди в модата и дизайна. Те постигат световен успех с марката след сътрудничеството си с Мадона и Бритни Спиърс, създавайки емблематични сценични облекла за тях. Dsquared2 привлича интереса и на известни личности като Бела Хадид, Бионсе, Кристиано Роналдо, Кристина Агилера, Джъстин Бийбър и други.

#Галена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници