Галена спира да се боцка за отслабване с инжекции за диабетици?

Галена спира да се боцка за отслабване с инжекции за диабетици?
A A+ A++ A

„В последната година се чувствах отпаднала. Имунната ми система беше доста занижена”, оплака се звездата.

Галена най-накрая проговори за здравословното си състояние. Хитовата певица призна, че в последната година е била далеч от върховата си форма, но не коментира несекващите слухове за причината. А именно, че си е изпатила от популярния напоследък метод за отслабване сред звездите - инжекции за диабетици, чийто страничен ефект е рязко губене на килограми.

Тъкмо така, смята се, Мама Ураган успяла да се втали толкова бързо, че в един момент феновете й започнаха да се притесняват за нея. Още повече, че от лятото на миналата година Галена на няколко пъти отменяше свои участия, като все се изтъкваше, че е заради влошено здраве. Периодично плъзваха клюки, че е припадала по време на изява. Самата Галена е казвала само, че прекалено натоварената й програма водела до тотално изтощение на организма й. Затова и се налагало да отменя участия.

Феновете обаче не са убедени, че това е причината, тъй като любимката им продължи да слабее. Съвсем очаквано се заговори, че здравословното състоение на Галена се е влошило, заради продължителната употреба на инжекциите за диабетици с цел драстично отслабване. Въпреки че някои от страничните ефекти били налице, певицата не се отказвала. Пренебрегвала опасността от трайни последици за здравето си, каквито казват, че въпросните инжекции може да имат за човек, който ги ползва не, защото се налага поради диабет, а с цел отслабване.

„Много мислих за голям концерт, но не бях готова заради здравословното ми състояние”, призна Галена едва тези дни в свое интервю по повод професионалния си юбилей – 20 години на сцена. Хитовата изпълнителка сподели, че в последно време никак не се чувствала добре, така че отложила сбъдването на мечтата си за изява на голяма сцена. „Последната година се чувствах доста отпаднала физически. Имунната ми система беше доста занижена и за мен е недопустимо, ако поема такава отговорност, да не се представя така, както аз искам. Не искам да разочаровам на първо място себе си и след това всички останали”, каза звездата на жанра.

Според източник на „Уикенд”, певицата най-накрая е спряла да се боде с препарата „Оземпик”. От няколко месеца тя вече е напълно „чиста”. Най-голямо влияние е оказал мъжа й Галин, който поставил категоричен ултиматум – или спира медикамента, или двамата ще се разделят.

#Галена #Оземпик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници