И Божинката се качва на театралната сцена

И Божинката се качва на театралната сцена

фейсбук

A A+ A++ A

Освен Благой Георгиев, последният победител в „Сървайвър“, футболистът Валери Божинов също ще се пробва като актьор в хитовото представление „Спанак с картофи“. Благо вече гастролира в спектакъла, който се игра преди седмица в Пловдив. Предстои да го гледат и зрителите във Варна, Бургас и Царево.

"Решихме да вкараме още интересни и любими лица в пиесата, за да е атрактивна и хората истински да се забавляват, все пак е лято. И Благо и Валери са достатъчно атрактивни в новото си амплоа и истински ще зарадват любителите на театъра", сподели продуцента Кирил Кирилов, който работи с едни от най-големите звезди в България.

Пиесата „Спанак с картофи“ е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Тя е забавна и същевременно интелигентна комедия, световен сценичен феномен в повече от 23 страни, сред които Германия, Русия, Чехия и Италия. Представлението въвежда публиката в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са привидно дружески настроени колеги, които всъщност са ожесточени съперници за жени и постове. Въпросите са дали ще спазят уговорката да работят в екип в името на общия успех и голямата игра и дали ще им се размине само с нецензурни припеви. Пиесата разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред.

В главните роли влизат актьорите Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, режисьор е Богдан Петканин. Вече стартира и националното лятно турне на „Спанак с картофи“, на 11 юли ще се играе във Варна, на 12 юли ще го гледа и софийската публика в открита сцена „Сълза и смях“, на 24 юли актьорите гостуват на фестивала „Арт Поток“ в Царево, а на 8 август ще се играе в Бургас.

#Благой Георгиев #Благой Георгиев - Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници