Благо Джизъса върви към клошарство след поредния развод, тотално разорен е

Благо Джизъса върви към клошарство след поредния развод, тотално разорен е
A A+ A++ A

Кошмарът за Благо Джизъса става пълен. Жена му Полина го изрита от вкъщи и на практика го обрече да няма къде да живее.

Бившият футболист няма апартамент на свое име, няма дори автомобил. Това го прави в изключително утежнено положение в момента.

Към него вече валят подигравки, че ако не иска да стане клошар, трябва след "Сървайвър“ да се нанесе в дома на възродения си приятел, който му е и баджанак по жена, Георги Валентинов.

Както е добре известно, Благо и Жоро бяха смъртно скарани от 5 години заради това, че Джизъса развали годежа му със Златка Райкова. В "Сървайвър“ обаче се преоткриха, но за това спомогна фактът, че вече и двамата мразят Златка.

Благо е много закъсал с парите. Според някои слухове той се е оженил за Поли по сметка. Семейството й е доста заможно, тъй като има бизнес във Велинград.

Звучи странно, че Благо е зле с парите, при положение че като футболист беше милионер. Всичките си пари обаче ги е профукал – къде по жени, къде по неуспешни бизнеси.

Доказателство, че Джизъса е зле с парите са думите на Златка Райкова, че тя плащала издръжките на децата му. Ако това е вярно, Благой ще се окаже най-лошият баща, пише "Нюз2".

#Благо Джизъса #Благой Георгиев #Благой Георгиев - Джизъса #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници