Йорданка Христова с мемоари: Имаше любов между мен и Фидел Кастро

Йорданка Христова с мемоари: Имаше любов между мен и Фидел Кастро

ФБ/Йорданка Христова/Ресторант-градина Buffalo

A A+ A++ A

Българската естрадна певица Йорданка Христова за първи път разкрива подробности за отношенията си с Фидел Кастро в книгата си, която ще представи за своята 80-годишнина, пише България Днес.

„Имаше любов между мен и Фидел Кастро. Каква е тази любов, ще разберете от писанията ми. Винаги ще уважавам този човек, и повярвайте ми – има за какво“.

Това призна голямата певица, която още не може да си обясни големия интерес за връзката й с кубинския лидер. За него тя твърди, че бил истински мъж, типичен горещ мачо. И разбира се, хиляди са девойките, които припадали по къдриците му.

„Фидел Кастро даде много на Куба, направи много неща за страната си, но й взе мечтите. Ние обаче сме прекалено малки, за да критикуваме. Историята ще отсъди“, казва Христова часове след като разбира за кончината му.

За 85-атата му годишнина примата му пише специална песен „Серенада на верността“ и дори я изпълнява на специален концерт в Хавана. Данчето има лични посвещения от него на миникнижка, издадена от нейна приятелка от Азербайджан.

В книгата си освен за Кастро грандамата ще спомене и за пророчицата Ванга, на която е била любима изпълнителка.


#Йорданка Христова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници