Войната пламна пак! Лорд Минчев насмете Данчето Христова

Войната пламна пак! Лорд Минчев насмете Данчето Христова

ФБ/Евгени Минчев

A A+ A++ A

Враждата между светския лъв Евгени Минчев и естрадната прима Йорданка Христова пламна с нова сила, пише България Днес.

Лорда изпрати странна честитка до Данчето малко след 80-ия й рожден ден. „Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове“, посече той одеждите, с които позират за общата си снимка Данчето Христова и Васил Найденов.

„И то цветове какви – сякаш дъжд е плющял върху тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам, че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на моравосини петна“, изгаври се юбилейно с именитата певица Минчев.

За капак той обобщи, че платът на роклята й „май е ял бой, а Данчето, дали подобно на една италианска доня, е тъпкала червено грозде за вино“.

Естрадната ветеранка още не е реагирала публично на жлъчния коментар на паркетния лъв, но в тесен кръг доверила, че няма да му се размине.

Дебелашките шеги на Евгени издават, че изпълнителката на „Аз съм просто жена“ е трън в очите на модния законодател. Двамата деляха една стая в къщата на ВИП Брадър преди няколко години. На излизане от риалитито Лорда се изцепи, че Христова му се е срутила в очите като звезда. „Тя е темерут, много властна, но продължавам да обичам песните й“, уточни все пак той.


#лорд Евгени Минчев #Йорданка Христова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници