Какви новини можем да срещнем в Канал 3 онлайн?

Какви новини можем да срещнем в Канал 3 онлайн?

Канал 3

A A+ A++ A

Kanal3.bg е българска онлайн платформа за новини, която има дългогодишно присъствие в медийния сектор. Публикациите на сайта са насочени към голям кръг от читатели, които се интересуват от различни сфери и дейности. Голямото журналистическо семейство на Канал 3 онлайн представя новините с всички гледни точки. Екипът има огромен медиен опит и знания, чрез които проверява информацията и представя публикациите по достоверен начин, кратко и ясно. В сайта ще можете да прочете актуална информация за всички важни теми от България и от света, за топ спортните събития и интересни интервюта.

Новинарското съдържание в сайта е разделено в няколко основни категории - “България”, “Свят”, “Спорт”, “Лайфстайл”, “Интервюта и коментари”. В първия раздел се публикуват актуални статии за случващото се у нас, като сред акцентите са политика, парламентарни новини, скандали в съдебната система, икономика и здравеопазване. Материалите не са много на брой, но за сметка на това са специално избрани спрямо предпочитанията на читателите. В секцията “Свят” съдържанието е насочено към международната политика и отношения. Сред акцентите са военните действия в Украйна, разногласията между политическите лидери, предстоящите избори в съседни на България страни и други теми.

Друг от интересните раздели е “Спорт”. Там ще откриете всичко интересно случващо се в света на спорта. Екипът на Канал 3 следи изкъсо битката за титлата в българската Първа лига между Лудогорец и ЦСКА София, както и борбата в останалите групи от плейофите в първенството. Феновете на международния футбол имат възможност да прочетат статии за любимите им отбори в Англия, Испания, Италия, Германия и другите шампионати. Интересни новини има и за почитателите на тениса, баскетбола, бойните и още редица други спортове. Отделно на сайта се публикуват и материали за лицензираните онлайн букмейкъри и казина у нас. Читателите, които се интересуват от онлайн залози, ще научат как да си направят регистрация в конкретен сайт, какви актуални бонуси могат да грабнат след създаването на акаунт, кои са предимствата на компаниите за онлайн залози и т.н. Феновете на спортни залози пък ще разберат полезна информация за футболните прогнози и как може да се спечели от тях.

Следващата категория в портфолиото на сайта е озаглавена “Лайфстайл”. Съвсем разбираемо акцент на съдържанието в нея е животът и скандалите около световните знаменитости. Публикуват се и статии за постове в социалните мрежи, както и любопитни новини за открития на НАСА, за здравеопазване и проучвания. Последната секция “Интервюта и коментари” е отделена за интервюта с известни личности, политици, социолози, доктори и други. Това е мястото и където читателите могат да прочетат задълбочени анализи и коментари на журналистите от екипа за случващото се в България и по света.

В сайта, новините могат да се селектират и в още два варианта – Най-четени и Последни новини. По този начин читателите имат възможност да изберат какъв тип информация да прочетат. Също така в горния десен ъгъл има и търсачка, чрез която може да се открият полезните четива след задаване на ключови думи.

Обратната комуникация с читателите също е много важна за екипа на медията. Тя става по два начина - чрез имейл, или при попълване на контактна форма в сайта. Ако читателите имат въпроси и идеи за съдържанието на сайта, или пък искат да отправят критика, могат да пишат на имейл адреса kanal3@kanal3.bg. Чрез директната форма за контакт в сайта също имат възможност да се свържат с екипа, като единствено е необходимо да попълнят своето име, да посочат email за връзка и да изпратят текстово съобщение.

През годините телевизия Канал 3, а сега вече и сайтът са се доказали в медийната среда, като достоверен източник на новини и актуална публицистика. Затова допринася и професионализмът на екипа в отделните сфери, който следи информационния поток и представя най-интересното съдържание в достъпна форма. По този начин читателят винаги е информиран за всички актуални теми, които предизвикват интереса на обществото.

*Информация от партньор

#Канал 3 #телевизия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници