Вече официално: Благо Джизъса печели "Сървайвър", грабва 150 бона

Вече официално: Благо Джизъса печели "Сървайвър", грабва 150 бона

бТВ

A A+ A++ A

Големият победител в седмия сезон на Survivor - най-вълнуващото, непредвидимо и изтощително приключенско риалити по bTV, вече е ясен. Футболистът с несломима воля Благой Георгиев получи титлата „Последният оцелял“ и взе голямата награда от 150 000 лева след напрегнато гласуване на журито, съставено от 13 отпаднали участници. Мнозинството даде своя вот за спортиста, който не се огъна пред изпитанията в Доминикана и демонстрира здрава психика, забележителна физическа сила и отлични социални умения.

Още със стъпването си в екстремното риалити футболистът се открои като лидер и създаде силна, лоялна коалиция. При обединението на двете племена той обаче изгуби позиции и беше изгонен на Острова на отшелника. Благой не само не се предаде, а спечели серия битки за оцеляване и получи уважението на съперниците си.

„Минах през доста тежки моменти. Да стигна до финала ми помогна само вярата ми и мисълта за моите деца. Исках да им дам добър пример, заради тях се борих докрай“, каза развълнувано спортистът. Футболистът благодари на всички, с които вървя към целта и сравни победата си в Survivor със спечелването на Шампионската лига.

#Благо Джизъса #"Сървайвър"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници