Как да покажем заинтересованост на първа среща без да сме досадни

Как да покажем заинтересованост на първа среща без да сме досадни
A A+ A++ A

Първата среща може да бъде много важен момент за започване на нова връзка, но е важно да се отбележи, че единствено заинтересоваността и уважението към другата страна трябва да бъдат водещи. Ето няколко съвета как да покажете заинтересованост на първа среща с мъж, без да бъдете досадни:

Слушайте внимателно - един от най-важните начини да покажете, че сте заинтересовани от мъжа, е да слушате внимателно това, което той казва. Изразете своето внимание чрез поглед и интересни въпроси.

Бъдете отворени за нови идеи - ако мъжът има предложение за ново място за похапване или интересно занимание, бъдете отворени за идеята и покажете интерес.

Разкажете му повече за себе си - за да поддържате разговора жив, споделете повече за себе си. Но бъдете сдържани и не се възползвайте прекалено много от възможността да говорите само за себе си.

Не му задавайте прекалено много лични въпроси - една от грешките, които жените правят на първа среща, е да задават прекалено много лични въпроси на мъжа. Бъдете внимателни и не стигайте до границата на нарушаването на неговата лична зона.

Изразете благодарност - ако мъжът ви покани на първа среща или направи нещо специално за вас, изразете му благодарност. Това може да ви помогне да покажете заинтересоваността си и да направите първата среща приятна и успешна.

Спазвайки тези съвети, можете да покажете заинтересованост на прва среща с мъж и да оставите положително впечатление за себе си, без да бъдете досадни. Запомнете, че ключът към успешната първа среща е да бъдете искрени и отворени, но и да уважавате границите и личното пространство на другата страна.

#първа среща

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници