След побоя от ревност: Фолкпевицата Мария иска развод, Миро се върна при децата и бившата си

След побоя от ревност: Фолкпевицата Мария иска развод, Миро се върна при децата и бившата си
Фейсбук
A A+ A++ A

Фолкпевицата Мария е взела решение да се разведе с третия си съпруг - Мирослав Соколов. Това издадоха близки до изпълнителката, след като тя стана жертва на домашно насилие. Засега певицата още не е пуснала молбата си за раздяла.

Мария и Мирослав сключиха брак през декември 2021 година. Певицата навсякъде се хвалеше със своя любим, но според запознати той страдал от болезнена ревност и няколко пъти си позволявал да вдига ръка срещу нея.

В момента той е под домашен арест,

който ще обжалва следващата седмица във вторник пред Софийския градски съд, пише "24 часа".

Певицата подаде сигнал срещу него в софийското Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигнали на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мария в столичния кв. “Лозенец”.

Според близки до нея побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, започнал да я шамаросва, удрял я и с юмруци по главата, накрая я съборил на земята и излязъл от дома им. Тогава Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените тя разказала, че и друг път ревнивият съпруг ѝ е посягал. Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Съпругата му Мария иска обезщетение от него за причинени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Бившата му жена твърди, че той никога не ѝ е посягал, но била чувала, че е правил така с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения.

Този път обаче изпълнителката е решила да сложи край на брака си, както и спомена в един от последните си постове в инстаграм. “Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги спомням”, сподели с феновете миньончето. Междувременно съдът пусна Мирослав Соколов под домашен арест и той се прибра при първата си съпруга Вая. Нея той изостави преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца.

“Той е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата, въпреки че вече сме разделени”, сподели красивата Вая.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца били обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения. Самата Вая трудно изживя раздялата със съпруга си Мирослав.

“Вече живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави”, категорична е тя. Нито веднъж не ѝ е минавала мисълта за отмъщение.

“В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича”, сподели преди време Вая.

За връзката между Мирослав и Мария първи писа в. “България Днес” след техни общи снимки. Тогава певицата призна пред вестника, че е намерила мъжа на живота си и е по-влюбена от всякога.

На сватбата си през 2021 г.

двамата си обещаха “любов до края на живота”

Преди Миро Мария бе омъжена два пъти. Първият ѝ мъж - Димитър Андонов, е известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. Той ѝ предложи брак през 2006 г., а две години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. В началото всичко е прекрасно, но по-късно двамата се разделят поради “несходство в характерите”.

Малко след това на една Нова година Мария разказа, че има нов мъж до себе си и той не е кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на ексдепутата от БСП Добромир Гущеров.






#Мара Отварачката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници