Уфолог: Свалените над САЩ са НЛО! Катаклизми ще унищожат човечеството скоро!

Уфолог:  Свалените над САЩ са НЛО! Катаклизми ще унищожат човечеството скоро!
A A+ A++ A

Нисши раси извънземни се опитват да напуснат планетата ни. Това твърди пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов.

Изказването му е по повод зачестилите НЛО над САЩ. Военновъздушните сили (ВВС) на Америка поразиха с ракета неидентифициран обект, летящ над езерото Хюрън, където минава границата между САЩ и Канада. Това се оказа третият такъв случай, след като по-рано бяха поразени други обекти в Аляска и Канада, тъй като са летели на височина, която е представлявала заплаха за пътническите самолети.

"Не бива да се вярва на никого, особено на американците. Те са способни да изфабрикуват какво ли не. Целта е хората да не мислят. Това са нисши раси извънземни, но за нас, разбира се, са безумно висши. След напускането на висшия ешелон на рептилите тук останаха всички, които няма къде да избягат", споделя пред вестника Ценко.

Изгнаниците правят всичко по силите си, но вибрационното поле на планетата ни е силно отслабено, което прави корабите на нисшите извънземни видими за обикновените хора. Затова ВВС на САЩ ги засичат и започват да стрелят по тях.

"Възможно е да бъдат убити. Тези същества имат енергийни щитове, които поради промени на енергийното ниво на земята те стават видими и могат да бъдат атакувани. Това е същото като свалянето на изтребител - може да гръмне и да убие пилота на място, може и да не се взриви и животът да бъде спасен", обяснява уфологът.

Според Симеонов причина за изселването на извънпланетните същества е библейски катаклизъм, който предстои съвсем скоро.

"Манипулацията от управляващите е брутална. Включително и за това, което предстои. Ще има промени на планетата! Тези промени са причинени от нас, хората, и от разрушителния път, по който сме тръгнали. Ще се случат съвсем скоро и не говоря за години, много по-малко е времето", категоричен е уфологът.

Ценко общува телепатично с извънземната раса. Три вечери поред мъжът получава информация за страшни природни бедствия. По думите му вече всички подводни вулкани са увеличили своята дейност. Съвсем скоро ще видим как видимите действащи и недействащи вулкани ще изригнат. Съединените американски щати ще потънат. Ще останат само планинските вериги.

Знаейки за предстоящото пречистване на планетата, върховните членове на Галактическата конфедерация са напуснали Земята. Сега по-маловажните същества от тази раса са в паника и се опитва да се спасят, но по думите на Симеонов те няма да могат да избягат.

"Интересни са за САЩ, защото имат съвсем нови технологии, непознати на човечеството. Американците искат да се сдобият с тях, но не могат. Мислите ли, че ако можеха, вече нямаше да са унищожили Путин? Ако можеха да унищожат руския президент, вече да са го направили, но зад него стои Галактическата конфедерация. Тя му предостави оръжия, с които никой не може да го пипне. Поради тази причина никой не смее да направи нищо. Путин има технологии, които и след 30 години никой няма да има!", допълва асеновградчанинът.

Големите катаклизми имат за цел да премахнат хората и на тяхно място да застане така наречената шеста раса. Тя вече е готова и чака подходящия момент да стъпи на планетата ни и да поведе живота през нови ценностни системи. Съществата от този вид са хибриди между хора и извънземни. Според информацията, която има феноменът, въпросната шеста раса е създадена от Космическата галактическа конфедерация с идеята да противодейства на всички останали по-ниско в своето вибрационно, интелектуално и духовно развитие индивиди. За представителите на този нов вид генетично е заложено да владеят телепатия, телекинеза, телепортация, материализация. Т.е. да използват енергията от Вселената, без да се нарушава хармонията в природата, връзката между планета и Космос.

Автор: Доли Луканова, България днес

#НЛО #извънземни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници