Еленко Ангелов - българският Нострадамус?

Еленко Ангелов - българският Нострадамус?
A A+ A++ A

Еленко Ангелов ли е новият Нострадамус? Какви предсказания има за 2023 от Ванга и други известни пророци? Кога ще стане готова магистрала Хемус? Какви са най-честите проблеми в днешно време и още - гледайте в новото видео с Еленко Ангелов!

Какви са най-често срещаните проблеми сред хората?

Всичко се върти около секса. Сексуално задоволен човек винаги ще намери начин да се справи с всичко. В повече от половината психология фундаментът е Фройд и изобщо сескуалността. На първо място стои заблудата, че живеем в сексулано освободено общество. Това е далеч от истината. Заблудата идва от изкривената реалност. Това не трябва да ни кара да се чувстваме като жертви, а да ни стимулира да се справим с проблема. Всяко порно съдржание влияе, то е навсякъде. Социалните мрежи с техните филтри също заблуждават.

Какво можеш да кажеш за секса в дълготрайните връзки?

Иска ми се да цитирам Уди Алън, макар и да е малко цинично. "Ако сексът стане банален, махнете "б”. Така че, трябва да минаваме леко границата, но да не пропукаме пошлостта. Партньорите трябва да са откровени и да говорят, за да се справят с проблема. Трудно е, но често е необходима чужда помощ. При двойки, които идват при мен излизат наяве неща, премълчавани с години. Всичко трябва да се казва право в очите. Сексът е нещо, което трябва да се прави редовно, заради духовното сливане между партньорите. Също така, много млади момчета си мислят, че 2-минутен полов акт е секс.

А за любов говорим ли откровено?

Да, говорим. Но хората често бъркат понятията. Не трябва да се бъркат поход и любов. Когато двете съвпаднат, това е истинско щастие. Slash казва "Намери си половинка, която си пада по теб, а тя да те възбужда.” Това е сентенцията му за щастието и необходимо условие за успешна връзка. Има мъже, които си купуват любовта със скъпи подаръци. Има и жени, които използват същия метод, а когато нямат средства, използват манипулации.

Има група мъже, които смятат, че няма любов? Какво мислиш за движението Red Pill?

Да ги редпилна аз тях. Сетила се е Мара да се редпилне! За мен те са същите лицемери като тези, които ти казват как да се бориш с егото. Живейте живота си красиво. Как да няма любов? Не е изгода! Това са хора, на които често им казват нещастници.

Иска ни се да преминем към темата за Ванга и Нострадамус, но нека преди това поговорим за астрологията.

Едно време хороскопите се отбелязваха със звездички. Секс - **, Любов - ***. В "Като рицарите” темата беше да промениш звездите и следователно съдбата си. Смятам, че всеки може да промени живота си. Венета Райкова много вярва в астрологията, едно време често ѝ гостувах, но не вярвах в хороскопи. Затова онези момчета трябва да спрат да се програмират, че няма любов.

Минаваме на Ванга! Защо с Нострадамус вървят ръка за ръка из медиите в края на всяка година?

Формулата е една и съща. При Росен Петров направих рубрика, я която сме говорили за Ванга, Преподобна Стойна, Джуна и други. Ванга и Нострадамус вървят заедно, защото правят кликове на сайтовете. Неговите четиристишия могат да бъдат тълкувани по безброй начини. Той не е казал нищо конкретно. Той ги е писал преди векове. През 2000 г. Се очакваше това, което чакахме и през 2012 г. Всичко все прави от алчните, които искат да печелят още и още пари. Всички се възползват, за да правят сензации. А на Ванга целият ѝ живот нямаше да ѝ стигне, за да изговори всички онези неща, които ѝ приписват.

Можеш ли да влезеш в ролята на българския Нострадамус?

Мога да ви кажа ога ще приемем еврото, тъй като съм видял с очите си. 1 януари 2024 г.! Ще видим след това дали съм ппознал. Аз обичам да научавам много - за мръсното бельо на известни личности и политици. Мълча си, защото са ми платили и съм дал дума. Но това, което прави световния елит е да ни разделя. Винаги сме на два отбора - ваксиниран и неваксинирани, с маски и без маски, Левски и ЦСКА.

Издай ни малко информация за новата книга!

Минаха 2 години, откакто издадох 3 книги едновременно. Те съдържат сентенции от най-крадените ми изказвания от Facebook. Много хора крадат цитати от книгата ми, не ме цитират. Новата книга е по-скоро роман. Това ще първата ми такава книга, но същевременно десета подред. Съчетал съм различни времеви линии, историите се преплитат. Смесил съм различни жанрове и се получи steam punk. Все още няма конкретна дата. Краят е отворен и той ще зависи от читателите.


#Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »