Минимизирането на бръчките е възможно само за 7 дни

Минимизирането на бръчките е възможно само за 7 дни
A A+ A++ A

Клинично проучване показва, че FOREO BEAR™ e най-ефективният микротоков уред за лице в света. Изследването е проведено в лабораторията Medcin, за да се оцени ефективността на BEAR™ за стягане и тонизиране на лицевия контур. В проучването, продължило 30 дни, участват 40 жени на възраст от 25 до 55 години, които имат видими признаци на стареене. При всички тях са отчетени резултатите преди употреба и на 7-ия, 15-ия и 30-ия ден на употреба:

  • 65% от участниците отбелязват подобрение при стягането на кожата след 2 седмици употреба на BEAR™.
  • Регистрирано е, че BEAR™ значително подобрява стягането на кожата само след 1 седмица.
  • Клинично доказано е, че BEAR™подобрява стягането на кожата с 37% само след 1 месец.

Култът към анти-ейдж продуктите

Козметичните продукти и процедури, които се борят с признаците на стареене, са едни от най-търсените сред жените. При появата на нов анти-ейдж продукт винаги има доза съмнение, затова медицинските изследвания и резултати са важен способ, който да насочи потребителите към доказани продукти и да обори техните съмнения.

BEAR™ на шведската козметична компания FOREO е първият в света медицински микротоков уред с анти-шокова система™, одобрен от FDA, и според най-новите клинични проучвания е не само най-безопасният, но и най-ефективният микротоков уред за лице.

Освен стягане на кожата, BEAR™ помага и за значително подобряване на еластичността ѝ и цялостния вид на лицето без козметични интервенции. Забележителните резултати и обратна връзка от потребителите превърнаха уреда в сензация в социалните мрежи:

  • 55% от участниците в изследването в Medcin отбелязват подобрение в еластичността на кожата след 2 седмици употреба на BEAR™.
  • Клинично доказано е, че BEAR™ значително подобрява еластичността на кожата само след 1 седмица.
  • Клинично доказано е, че BEAR™ подобрява еластичността на кожата с 62% само след 1 месец.

A когато говорим за подобрението на бръчките и фините линии, 53% от участниците в изследването отчитат забележителни подобрения едва след 2 седмици употреба на уреда. BEAR™ не само осигурява най-енергизиращата процедура за лице, която някога сте пробвали, но този персонален треньор за лице с джобни размери предоставя персонализирана тренировка за лице, като предлага по-широк диапазон от интензивност на микротоковете, отколкото всяко друго устройство. Уредът напълно елиминира необходимостта от безброй посещения в салони за красота и болезнените процедури. Може да бъде използван в комфорта на вашия дом, когато искате да отделите малко време за себе си в компанията на любимият ви сериал.

Още някои важни факти за FOREO BEAR™:

  • 90% от потребителите забелязват видими резултати само след 1 седмица
  • 98% от потребителите биха препоръчали BEAR™ на приятел
  • 98% от потребителите съобщават, че кожата им изглежда по-здрава, по-озарена и по-енергизирана само след 1 седмица
  • 98% от потребителите съобщават, че кожата им изглежда по-плътна, по-гладка, подхранена, еластична и гъвкава, с по-малко видими пори
  • 95% от потребителите съобщават, че лицето им изглежда по-младо, а скулите са по-добре изразени
  • 93% от потребителите съобщават за намаляване на подпухналостта, увисването и фините линии около очите
  • 93% от потребителите съобщават, че лицевите мускули изглеждат и се чувстват по-тонизирани, а лицето – подмладено
  • 90% от потребителите съобщават за намаляване на пигментацията на кожата

FOREO BEAR™, FOREO BEAR™ mini и цялата продуктова гама на FOREO се предлагат в Notino.bg, ZlatnaRibka.com, XpertBeauty.bg, Arlen.bg.

За да научите повече за FOREO – най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.

За FOREO

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

За допълнителна информация, моля, свържете се с:

  • M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com или на +359 884 49 59 50.

***

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА FOREO:

  • Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е съкратено от „За всеки“ (FOR EVERYONE), защото се стремим да създаваме новаторски, достъпни решения, които носят щастие и полза за ежедневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата мисия е изпълнена.
  • FOREO (произнася се: ФО-РЕ-О) е основана в Стокхолм, Швеция през 2013 г. от изобретателя Филип Седич, който има над 200 международни патента под своето име.
  • Само за 7 години компанията прерасна от козметичен start-up до глобална компания, в която работят над 3000 души в 22 глобални офиса на 5 континента.
  • Въз основа търсене в Google и други интернат търсачки, FOREO е най-бързо развиващата се марка устройства за красота в света.

#FOREO #FOREO Imagination #FOREO LUNA 3 plus #FOREO UFO #FOREO на страхотни цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници