FOREO с до 50% отстъпка за Черен петък на любимите на знаменитостите уреди на марката за грижа за кожата

FOREO с до 50% отстъпка за Черен петък на любимите на знаменитостите уреди на марката за грижа за кожата
A A+ A++ A

FOREO, водещият световен медицински бранд за грижа за кожата, ще зарадва всички с неочаквано високи отстъпки за Черен петък. До 24 ноември брандът предлага неустоими намаления за своите топ колекции, обичани от знаменитостите, както и на някои от последно представените си продукти. Голяма част от офертите на foreo.com са с до 50% отстъпка, а за цялата гама козметика на бранда намалението е с 25%. Това е идеалната възможност за феновете на висококачествената грижа за кожата закупят продукт на FOREO за себе си или като перфектния подарък за предстоящите празници.

Историята на Черния петък е изключително интересна. Този празник се провежда всяка година, след емблематичния за САЩ Ден на благодарността, а марките се грижат клиентите им да получат най-добрите предложения. В миналото Черният петък беше известен с предлагането на 24-часови отстъпки във физическите магазини в САЩ. Сега обаче този празник на шопинга се е разраснал до месечен период на промоции както в магазините, така и онлайн по цял свят.

„Черният петък е ден за отстъпки, тук изненади няма. Потребителите, обаче, са се променили в поведението си драстично, а компаниите, които мислят, че могат да привлекат клиентите по „старите начини“, са в грешка. Сега е важно да се предложи нова стойност, ново предимство, което да е притегателно за клиентите. Докато предишните години Черен петък при нас във FOREO беше предимно за отстъпки на старите колекции, тази година решихме да изведем нашите най-обичани от звездите уреди на преден план, както и новите ни продукти като главни герои на намаленията ни за Черен петък 2023“, каза Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Списъкът от звездни почитатели на марката към момента включва: Виктория Бекъм, Парис Хилтън, Джема Чан, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Синди Крауфорд, Рита Ора и Винъс Уилямс. А сред неустоимите оферти на бранда за този Черен петък са:

LUNA™ 3 (50% отстъпка)

Клинично доказано е, че LUNA™ 3 отстранява до 99.5% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим – което я прави много по-ефективен метод от почистването само с ръце. Нейните ултра-меки силиконови точки на допир нежно ексфолират мъртвите кожни клетки. T-Sonic пулсациите временно разширяват порите, за да премахнат замърсяванията в дълбочина, намалявайки риска от поява на акне и оставяйки кожата свежа и сияйна. В режим масаж ниско-честотните пулсации помагат да се отпуснат точките на напрежение по лицето и изглаждат бръчките. Винъс Уилямс вярва, че добрата ексфолиация е задължителна, защото „съживява кожата“ и счита FOREO за идеалната опция.


UFO™ 2 (50% отстъпка)

UFO™ 2 предоставя терапия за дълбока хидратация, която ви кара да се чувствате като на СПА у дома за само 2 минути. Устройството предоставя на вашата кожа незабавна и дълготрайна хидратация. Клинично доказано е, че UFO™ 2 увеличава нивата на влага в кожата с 126%, задържайки ефекта до 6 часа, и значително намалява появата на бръчки само за седем дни. Можете да използвате UFO™ 2 в комбинация с UFO-активиращи се маски или с шийт маски на FOREO, които в момента са намалени с 25%. Всяка маска има своя собствена терапия в приложението на FOREO, която можете да синхронизирате с устройството си. Можете също така да използвате други маски и да персонализирате настройките в приложението спрямо нуждите на вашата кожа. Виктория Бекъм е сред феновете на UFO™ и неговите СПА терапии, които ползва, за да освежи и хидратира кожата си преди да премине към следващата стъпка в рутината си. Тя демонстрира това на своето модно дефиле на Седмицата на модата в Лондон.

IRIS™ 2 (50% отстъпка)

IRIS™ 2 е неинвазивно, бързо, ефективно и ултра-хигиенично устройство за околоочен масаж, вдъхновено от древните техники за лимфен дренаж с потупване с пръсти, практикувани в Азия и революционизирано с патентованите от FOREO масажни T-Sonic™ пулсации от Швеция. Клинично доказано е, че този уред е 3,5 пъти по-ефективен при намаляване на торбичките под очите и 70% по-ефективен за минимизиране на тъмните кръгове, като същевременно увеличава сияйността на околоочния контур с 50%. Това технологично устройство за красота може да откриете на козметичния рафт на Парис Хилтън и Джема Чан като важна част от техните рутини за околоочна грижа. Джема дори измисли провокативен прякор на IRIS, като го нарече „eyebrator“.



ISSA™ 3 (50% отстъпка)

ISSA™ 3 е първата в света силиконова звукова четка за зъби, което я прави най-значимият напредък в оралната грижа за последните 70 години. 100% водоустойчива и изработена от медицински силиций, тази ултра-хигиенична звукова четка за зъби 4 в 1 осигурява пълна орална грижа и е клинично доказано, че премахва 30% повече плака от обикновената ръчна четка за зъби.

За разлика от други електрически четки за зъби на пазара, ISSA™ 3 ви позволява да използвате естествено ръчно движение, докато се наслаждавате на резултатите от електрическата четка за зъби. Захранвана от технологията Sonic Pulse, тя предлага 16 нива на интензивност за напълно персонализирано изживяване при миенето на зъбите.

В допълнение към тези отстъпки, до 24 ноември можете да откриете още десетки фантастични оферти за други продукти на FOREO.

  • BEAR™ 2, най-мощното микротоково устройство, правено някога, например, се предлага в пакет с 2 броя серума SUPERCHARGED™ Serum 2.0 с 30% отстъпка.
  • Освен това BEAR™, BEAR™ mini и UFO™ mini 2 се предлагат с 40% отстъпка.
  • LUNA™ 4, най-новото и най-модерно поколение LUNA™, сега е с 35% отстъпка, докато устройството за епилация PEACH™ 2 се предлага с 20% намаление.
  • Не на последно място, независимо дали имате нужда от почистващ продукт, маска или серум, цялата гама козметика на FOREO се предлага с 25% отстъпка.


Не пропускайте тези изключителни оферти, които ще бъдат налични за ограничен период от време до 24 ноември на foreo.com, и си подарете от възможността да се поглезите.

За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram. В България устройствата и козметиката на FOREO се предлагат също от местни партньори като Notino и Douglas.


#FOREO #FOREO Imagination #FOREO LUNA 3 plus #FOREO UFO #FOREO на страхотни цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници