Първата розова звезда Диана Габровска с пикантни разкрития за работата си (ВИДЕО)

Първата розова звезда Диана Габровска с пикантни разкрития за работата си (ВИДЕО)
стоп кадър
A A+ A++ A

Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, която нашумя с голите си снимки преди години направи куп пикантни разкрития за новата й професия на порно актриса, която я напарви още по-популярна не само у нас.

Българката се похвали с цели седем филма зад гърба си, въпреки че стартира с изявите си във филмите за възрастни съвсем скоро. Досега бял свят от тях били видели общо три. Тя сподели, че първото й видео, в което се отдава на ласки с друга жена е сринало сърввърите на гръцката компания, за която работи. Самата тя не знаела дали интересът, който е блокирал сайта е дошъл основно от нейни сънародници.

В подкаста на "Star reporters" Диана даде да се разбере още, че поставя линия между професионалното и личния й живот. Тя бе категорична, че не се претиснява от децата си заради новата си професия. И сподели, че дори нейният мъж обмислял да тръгне по нейните стъпки.

Палавата кандидат-кметица не скри, че новата й професия й доставя удоволстие. Дотолкова, че изпитвала оргазми по време на снимките.

Иначе абмбициите на Диана въобще не са малки. Тя изрази надежда един ден да снима заедно с големите звезди за най-големите продуцентски компании в порно индустрията отвъд Океана, пише "Телеграф".

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай