TikTok пощуря от шеги: Даяна ще се саморазправя с Елизабет II в отвъдното

TikTok пощуря от шеги: Даяна ще се саморазправя с Елизабет II в отвъдното
A A+ A++ A

Милиони хора по света потънаха в траур, след като кралица Елизабет II почина. Във Великобритания се готвят за невиждани от 60 години поклонения и процесии за погребението на кралицата. Докато едни са шокирани, други приемат новината спокойно, а трети с тотална насмешка. TikTok се наводни от клипчета на хора, които влизат в ролята на принцеса Даяна, която чака Елизабет в отвъдното, пише каналът Vbox7.

Десетки тиктокъри се възползваха от новината, за да направят смешни видеа, в които се преобразяват в принцеса Даяна, която изглежда е готова за саморазправа с Елизабет Втора. Не знаем дали Лейди Ди ще посрещне Нейно величество в отвъдното по този начин, но изглежда, че в TikTok всички са на мнение, че покойната кралица има общо с трагичната смърт на принцесата на Уелс, която загина след тежка автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

Докато едни смятат, че ще има физическа саморазправа, други са на мнение, че предстои зверски скандал, в който Даяна ще пита Елизабет: "Каква беше причината (за смъртта ми)?", а кралицата отговаря настоятелно: "Имах си причина". Е, гласовете във видеото горе са на Карди Би и риалити звездата Ейша, които бяха пред истинско сбиване по време на интервю, но това е друга тема.

Други пък се шегуват с крал Чарлз III и неговата съпруга Камилa, която официално става кралица-консорт. "Ма*ка му, когато ти се наложи да започнеш работа на 70", пишат в нета шегаджии в България. "Стига вече спойлери. Точно започнах да гледам сезон едно на "Короната", всичко развалихте", шегуват се още потребители.


 

#Кралица Елизабет Втора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници