ГЕРБ за "Балкански поток": Кабинетът „Петков” демонстрира зловеща некомпетентност ВИДЕО

ГЕРБ за "Балкански поток": Кабинетът „Петков” демонстрира зловеща некомпетентност ВИДЕО
Стоп кадър
A A+ A++ A

 

По време на брифинг на ГЕРБ Теменужка Петкова обивини кабинета „Петков" в лъжи относно проверките на "Балкански поток", назначени от бившия премиер. 

„Правителството на Петков не изневери на себе си и на своя стил да управляват с лъжи, манипулации, да заблуждава българското общество. Броени минути преди да напуснат пределите на МС излязоха с прессъобщение, от което става ясно, че Петков е назначил две междуведомствени работни групи, които да направят проверка, свързани с „Балкански поток”. Според тях тези групи са установили сериозни нарушения. Няма как две междуведомствени работни групи да изземват компетенциите на отделните институции в държавата. Вярно е че през последните 7 месеца правителството на г-н Петков демонстрира тотално незачитане на законите, институциите и Конституцията и въпиюща некомпетентност. Правовата държава за тях не означава нищо”, каза още Петкова.

 Тя отправи още обвинения към бившето правителство.

„Другата голяма лъжа е за финансирането на проекта. Ясно са казани в решение на КЕВР приходите на „Булгартрансгаз” какви трябва да бъдат - 309 331 млн. лева. Проектът реализира много по-големи приходи”, уточни Теменужка Петкова.

#ГЕРБ #"Балкански поток"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници