Свирепа битка: Ники Кънчев vs. Михаил Билалов

Свирепа битка: Ники Кънчев vs. Михаил Билалов
A A+ A++ A

Ники Кънчев се завръща в ефира на NOVA от есента. Журналистът ще води ново тв състезание „Голямото преследване“. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 часа, което означава, че „Семейни войни“ с Цецо отпадат. В същия часови пояс в конкурентната bTV върви „Стани богат“, което водеше Ники Кънчев, но сега негов водещ е актьорът Михаил Билалов и така двамата ще влязат в челен сблъсък, пише "Уикенд".

„Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента тв формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 държави.

„В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, заяви Кънчев пред Лора Крумова.

В социалните мрежи вече се коментира, че най-вероятно Кънчев ще размаже Билалов и така ще му отмъсти за това, че му взе мястото в „Стани богат“.

„Моята лична мисия е да покажа значимите умове сред нас и да отлича знанието като ценност. Мисля,ч е в днешно време то е обезценено. А именно мисленето и любопитството движат света напред. Голямата ми мечта е най-накрая умните да спечелят по честен път. В тази игра ще има много препятствия, но и много победи“, казва водещият.

В допълнение той уточнява, че по-ценната награда е всичко, което обществото може да научи. В „Голямото преследване“ могат да се включват всички, които имат куража да се изправят срещу най-острите умове на България. Форматът дава шанс не само на тези, които вече са участвали в други игри за знание, но и на готовите за своя дебют. Единственото условие е да са навършили 18 години.

 

 

 

#Ники Кънчев #Михаил Билалов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай