Ники Кънчев: Нямам търпение отново да стисна ръката на най-умните хора на България!

Ники Кънчев: Нямам търпение отново да стисна ръката на най-умните хора на България!

НОВА ТВ

A A+ A++ A

"Завръщам се у дома и нямам търпение отново да стисна ръката на най-умните хора на България!". Това каза обичаният тв водещ Ники Кънчев, след като bTV официално обяви неговото завръщане в “Стани богат” - нещо, което медиите обсъждаха от близо месец. Той е човекът, който направи умната игра популярна у нас, след като тя стартира именно с него през 2001 г. по Нова тв. Нещо повече, тогава той създаде и представата как трябва да изглежда един тв водещ - харизматичен, с фино чувство за хумор, което никога не обижда, и много, много знаещ.

“10 години по-късно хората у нас са се променили, жокерите са различни, поколенията са нови, но голямата игра все още очаква да бъде спечелена и се надявам точно аз да поздравя победителя в нея!”, казва Ники Кънчев, цитиран от 24 ЧАСА. Факт е, че през всички тези години и при различните издания на играта нито веднъж тя не бе спечелена докрая. След Нова тв “Стани богат” се излъчва 2 години по БНТ вече с нов водещ - актьора Михаил Билалов, който заради таланта и знанията си не е сменен и когато шоуто минава в bTV през 2021 г.

Билалов обаче сам поиска да слезе от екрана на играта, обяснявайки желанието си с многото си ангажименти. Един от тях е предстоящото му едномесечно турне в САЩ и Канада с постановката “Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене”. Но по-същественото е нещо голямо, с което се захваща. “Не знам дали разбрахте, но ще продуцирам сериал. Ще. Продуцирам. Сериал”, написа актьорът в инстаграм. Какъв ще е, все още не казва.

#Ники Кънчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници