Пуста суета! Чалга дивата Галена се боцка, за да отслабне! Ето с какво!

Пуста суета! Чалга дивата Галена се боцка, за да отслабне! Ето с какво!
A A+ A++ A

Фолк певицата Галена вече е анорексично слаба. Смядовката се вталява с инжекции с инсулин. Изпълнителката е смъкнала всички излишни килограми, като дори се е увлякла с отслабването. Брюнетката използва най-новия и опасен метод с биене на инсулин. С него за месец се смъкват над 10 кг от теглото, без да глад и без да упорити тренировки във фитнес залата. Методът е лесно приложим, но и много коварен, като може да има фатални последици за здравето, пише "Уикенд".

Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица.

Лекарството подтиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения.

Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 14 дни след последната. Изпълнителката е изкарала няколко курса и така е успяла да смъкне над 10 килограма от осанката си. Припомняме, че звездата на "Пайнер" се бе окръглила с качени около 15 килограма, които не можеше да смъкне по време на вълната от Covid-19 и след като тя самата изкара два пъти вирусa.

Галена научила за отслабването с инжекции с инсулин и решила, че ѝ е омръзнало да гладува и обезателно ще пробва този метод. Така съпругата на вафления бос Галин успяла да смъкне повече от качените килца и в момента е по-слаба дори от Преслава.

Галена никога не е била толкова кльощава, колкото в последните два месеца, коментират в бранша. Краката на фолкаджийката са като на художествена гимнастичка, ръцете ѝ също са се стопили, а ребрата ѝ са изскочили, става ясно от последните ѝ фотоси от участия.

Лекари предупреждават, че смесването на препарата с алкохол може да има изключителни последици – сърцебиене, потискане на дишането, сърдечен арест, кома, припадъци и дори смърт.

"Тези, които си инжектират "Оземпик", но не са болни от диабет, може да умрат, тъй като нивото на кръвната захар пада драстично. Това може да доведе до летален край", предупреждават специалистите, добави "Уикенд". Медикаментът понижава концентрацията на кръвната захар и намалява телесното тегло чрез нисък енергиен прием, като чувствително понижава апетита. Освен това лекарството намалява предпочитанието към храни с високо съдържание на мазнини.

#Галена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »