Премиершата стана инфлуенсър

Премиершата стана инфлуенсър
A A+ A++ A

Жената на премиера Кирил Петков - Линда Петкова стана инфлуенсър и открито започна да се занимава с реклама на магазин за маркови дрехи, обувки и аксесоари. В спонсорирана статия в профила си във Фейсбук Линда пише, че ѝ е предложено да бъде част от журито на международния фотоконкурс Art Food Inspirations.

"С удовоствие приех, тъй като темата на конкурса е близка до мен - готвене, красиви снимки и вдъхновение", пише Линда Петкова. Публикуваме останалата част без редакторска намеса:

"Моето вдъхновение в кухнята са децата ми, които се нуждаеха от специална диета, поради здравословни причини. Аз трябваше да се науча как да готвя храна, подходяща за тях. Постепенно това се превърна в сериозно занимание: други майки ме молеха да правя торти за рождените дни на децата им и така неусетно стигнах до бизнеса, който днес е мое призвание - Amelie Sweet Shop.

Конкурсът Art Food Inspirations търси точно това: вашето вдъхновение и причина да готвите и живеете по определен красив и здравословен начин.

Наградите са повече от апетитни – голямата е на стойност 1500 лева и две допълнителни от по 250 лева. С тях ще можете да сбъднете своя кулинарна мечта - да отидете в ресторант Мишлен, да си купите нови кухненски принадлежности или техника, да се запишете на готварски курс…

Очакваме вашите снимки до 30.06. Нямам търпение да ги видя!".

#Кирил Петков - Линда Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници