Блага от "Ергенът" призна за еротични сънища с Цитиридис! Те ли са новата светска двойка?

Блага от "Ергенът" призна за еротични сънища с Цитиридис! Те ли са новата светска двойка?
A A+ A++ A

Свръхемоционалната и биеща по рев и сълзи дори Тити Папазов Благовеста Бонбонова бе натирена от "Ергенът" Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си тръгна със сълзи на очи и преживя много тежко безразличието на мачото, в когото открито заяви, че е влюбена.

След отпадането си тя направи много интимно признание и заяви с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на "Ергенът".

При гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с култовия гологлав водещ. Той бе толкова засрамен, че дори не успя да реагира на нейните напористи намеци и интимни закачки. 

Все пак се поинтересува дали някое от момичетата е правило секс по време на снимките на "Ергенът". Тя заяви, че вероятно е имало такава възможност, но тя е пропуснала. Колебливо заяви, че не вярва някое от останалите момичета да е мърсувала в къщата, но пък не звучеше много убедително. 

В крайна сметка стана ясно, че в момента Блага има човек до себе си, но не било нищо специално и сериозно. Най-голямата цел в живота й била да има здраво и сплотено семейство.

#Ергенът #Блага #николаос цитиридис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници