5 магични дни през април изпълняват желания

5 магични дни през април изпълняват желания
A A+ A++ A

Тези дати са най-благоприятните дни, в които късметът ни придружава в една или всички области на живота наведнъж, а експертите ни разкриха кои дни ще бъдат най-ярките и най-позитивните през април!

Април е идеалното време за предприемане на действия. Не забравяйте, че повечето от нас ще имат по-изострено шесто чувство и повече енергия в този момент. Астролозите съветват да се правят полезни упражнения за концентрация и повишаване на интуицията – с тяхна помощ ще станете по-продуктивни.

Ето кои ще са най-магичните и успешни дни през април, в които късметът и звездите ще бъдат на наша страна:

4 април – Огледална дата

Първият успешен ден на април е денят на огледалната дата. На 4 април светът ще бъде управляван от числото 4, олицетворяващо хармонията на четирите елемента, целостта, спокойствието. Той се пада в понеделник, така че ще ни помогне да започнем новата седмица правилно. Като силни талисмани на този ден можете спокойно да използвате образа на Ин и Ян, както и сферични платинени бижута. От минералите най-полезен ще бъде малахитът. Придържайте се към плановете си през този ден и не рискувайте напразно.

5 април – Венера влиза в Риби

Вторият благоприятен ден на април ще дойде веднага след огледалната дата. На 5 април ще се случи много положително и важно астрологично събитие. Венера ще влезе в най-обичаната си зодия Риби, където ще ѝ бъде много удобно. Тя ще остане там до 1 май. По това време всички ние ще можем да подобрим здравето си и да увеличим енергията си. Ще имаме много сила и мотивация в любовта и в бизнеса и ще сме пълни с ентусиазъм.

11 април – Меркурий навлиза в Телец

Още един благоприятен транзит, но този път на Меркурий. За него е сравнително приятно да е в Телец, но астролозите отбелязват, че има някои "странични ефекти". Например до 28 април включително не трябва да ходите на дълги пътувания. Това е изпълнено с големи проблеми. От друга страна, хората най-накрая ще станат по-отворени. Изграждането на взаимоотношения, опознаването и преговорите ще станат малко по-лесни. Също така ще бъде полезно да правите скъпи покупки за къщата, да инвестирате в недвижими имоти.

21 април – Пик на метеорния поток Лириди

Лиридите са вторият най-важен и интензивен метеорен поток за 2022 г. Той ще започне на 16 април, но ще достигне своя връх около 21-ви и 22-ри. Всеки поток има своя астрологична стойност, която зависи от радианта, тоест от съзвездието, в което се появяват метеорите. Радиантът на Лирида е в съзвездието Лира. Това съзвездие е свързано с духовната и интелектуалната сфера. В този ден ще бъде полезно да се ангажирате с получаване на нови знания и решаване на най-важните и належащи проблеми. Голям успех очаква представителите на творчески професии.

29 април – Меркурий навлиза в Близнаци

На 29-и ще се състои вторият преход на Меркурий, но този път в най-благоприятния за него знак – Близнаци. Така той ще остане до 22 май. През тези три седмици ще бъде възможно да промените коренно живота си. Същото се отнася и за деня на самия преход – последния петък на април. Важно е да се отбележи, че този ден все още ще бъде един от най-успешните през април, въпреки факта, че тогава Плутон става ретрограден. Но той няма да има достатъчно сила да засенчи Меркурий и да ни лиши от късмет. От друга страна, най-благоприятният астрологически период от 2022 г. без ретроградни планети ще приключи официално на този ден.

Източник: Една.бг

#април

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници