Ето кои са най-опасните дни през април

Ето кои са най-опасните дни през април
A A+ A++ A

За да планирате правилно делата си, е важно да знаете в кои дни от следващия месец сме застрашени от беди. Астролозите разкриха седем отрицателни дни, в които определено трябва да сте по-внимателни.

През всички тези седем дати се опитайте да не напускате зоната си на комфорт, за да не си създавате проблеми. Бъдете изключително внимателни към детайлите. Нека неприятностите ви подминат във всеки един от тези дни.

2 април – Слънцето и Меркурий в съвпад

Първият опасен ден ни очаква на 2 април, събота. В събота много хора почистват домовете си, релаксират, вършат лична работа и пазаруват. На 2 април е по-добре да почивате колкото е възможно повече и да се претоварвате колкото е възможно по-малко. Що се отнася до покупките, също е по-добре да ги намалите до минимум. Съвпадът на Меркурий и Слънцето може да ви накара да похарчите много повече пари, отколкото сте планирали.

12 април – Юпитер в съвпад с Нептун

Вторият съвпад на април ще докосне Юпитер и Нептун. Тези две големи планети ще бъдат една до друга в нощното небе, така че ще създадат много мощен дисонанс. Този аспект ще ни лиши от организираност, състрадание, емпатия, а също така ще ни направи алчни. Проблемите на другите хора ще престанат да ни вълнуват. Това ще бъде ден на егоизъм, враждебност и безразличие към всичко наоколо.

15 април – Марс навлиза в Риби

От 15 април до 23 май планетата ще бъде в Риби. Това ще бъде разцветът на измамата и хитростта. Бъдете внимателни, защото токсични и агресивни хора, измамници и лъжци ще започнат да управляват света. В съзвездието Риби Марс е в упадък. Силата на елемента Вода премахва огнената енергия на планетата, влизайки в силен дисонанс с нея. Най-вероятно на 15 април всички хора на планетата ще почувстват, че са на грешното място. Няма нужда да се паникьосвате и да се опитвате да промените нещо драстично. Заемете позицията на наблюдател и се успокойте. Паниката не решава проблемите.

18 април – Меркурий в съвпад с Уран

Друг съвпад, но този път Меркурий и Уран. Този ден ще бъде много неблагоприятен за всякакви покупки и бизнес активност. Това е най-трудният понеделник от месеца, в който астролозите силно съветват да се стремите към независимост и самодостатъчност във всичко.

19 април – Намаляваща Луна в Стрелец в перигей

На 19 април намаляващата Луна ще бъде първи ден в знака на Стрелец, който е неблагоприятен за нея. Денят не би бил особено негативен, но в този ден Луната ще се приближи максимално до Земята, поради което енергийното ѝ въздействие върху нас ще се увеличи с 10-15%. В този ден е по-добре да не започвате нищо ново и да се надявате възможно най-малко на помощ от другите.

27 април – Венера в съвпад с Нептун

На 27-и Венера в нощното небе ще бъде приблизително на същото място като Нептун. Планетите ще влияят негативно една на друга и съответно на всички нас. На 27 април не трябва да търсите скрит смисъл във всичко, което се случва. Трябва да гледате обективно на нещата.

30 април – Слънчево затъмнение и съвпад на Венера с Юпитер

30 април е най-опасният ден на април. Чакаме частично слънчево затъмнение в знака на Телец. Ще бъде свързано с финанси и домашна среда. Не се учудвайте, ако някой от уредите ви се счупи този ден. В този ден е по-добре да не започвате ремонт, да не правите почистване. Освен това астролозите не съветват да давате заеми, да извършвате необмислени действия. По-добре е да си починете от работата.

Източник: Една.бг

#опасни дни #април

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »