Това ли е най-дразнещата участничка в „Ергенът“

Това ли е най-дразнещата участничка в „Ергенът“
A A+ A++ A

Популярното риалити „Ергенът“ почти преполови първия си сезон. В шоуто има няколко стойностни жени, присъстват и такива, за които зрителите се питат защо участват, след като са толкова незабележими.

Всички обаче са убедени, че има една участничка, която дразни всички. Това е Людмила, която поне според видяното до момента е злобна жена, която не спира да злослови зад гърба на най-близките си, пише Флагман.

„Явно някой я е излъгал, че има хубава усмивка и не спря да си показва зъбите. Но това се преживява. Тази жена не може да скрие злобата си заради неполучената, но така желана целувка от Виктор“, пише във фейсбук една от зрителките Мария Ангелова.

„Тази е супер надменна“, категорична е Петя Петрова. „На срещата й с Виктор само тя се забавляваше. Той дори не показа заинтересованост, видимо се отегчи и се мъчеше поне да е любезен“, допълва Мари Петрова.  

Людмила твърди, че е на 29 години от София и управлява онлайн магазин за дамска мода. На представянето си обяви, че най-много се гордее с естествената си красота, заради което често „провокирала завист сред останалите жени“.

 

 

#Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници