Гаврилов: Путин реагира като разочаровано дете, на което са отнели очакваната като подарък играчка

Гаврилов: Путин реагира като разочаровано дете, на което са отнели очакваната като подарък играчка
A A+ A++ A
Човекоподобното в Кремъл приведе в повишена бойна готовност руските ядрени сили. Демонстративно, показно, назидателно, с агресивната реакция на разочаровано дете, на което са отнели очакваната като подарък играчка от Украйна. Продава страх, това, освен суровините, е единствената руска конвертируема стока понастоящем. Митът за непобедимия руски танк отиде в моргата за скрап, оглозган нейде в достойна Украйна.
 
Сега разбрахте ли, че Украйна е само началото - заплахата е да бъде изпепелена съвременната цивилизация. С цел защита на руснаците в Украйна Путин нападна Украйна, цялата, откъдето е възможно. Сега заплашва да запали планетата. Цялата, където му е възможно. Поведение на провален параноик, който изпитва садистично удоволствие да накаже всички за неуспеха си.
 
Неуважаеми, за които Путин е идол, а амбициите му да унищожи Украйна, след нея и света са оправдани и разбираеми. Тези, на които житейските мечти се изчерпват в живот под путинска диктатура - погледнете децата и внуците си, родителите и близките си! Те също са под заплаха от античовешкото малоумие на смахнатия кремълски лидер. Преценете за себе си дали животът и усмивките им са по-ценни за вас от обсесията на един смахнат. Ядреният взрив не подбира свои и чужди. А замисляте ли се, че ако недорасляка, седнал в Кремъл, натисне копчето, отговорът няма да бъде санкции и реторични послания? Дали и руският народ, който твърдите, че обичате, ще умира щастлив с името на Путин на уста при ответния удар? Той една Украйна не успя да уплаши и пречупи, та какво остава за целия свят.
 
Първото смислено нещо, което може да произведете с възпалените си мозъци или да закупите със захранените с рубли сметки, е да се запасите с йод. Второто, да изчезнете незабавно от моя свят и приятелската ми листа. Нямам нищо против да размените последователността.
 
Имам нещастието да бъда един от не чак толкова многото българи, които са виждали руски войник в действие. В Крим ме заплашваха с насочен към гърдите Калашников по няколко пъти на ден. След като бяха оглозгали вещите ми и гепиха като безочливи мародери всичко, което представляваше ценност за тях. Барабар с цигарите и отворена туба с паста за зъби.
 
Затова изчезвайте в своя свят на умствена потентност немедленно, immediatly, sofort. И идите на хуй!
Достатъчно ви търпях! Не мога да ви дишам!

Марио Гаврилов

#война #Украйна #Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Мнения
Последно от Мнения

Всички новини от Мнения »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници