Русата Златка се моли на "паяк" да не й вдига колата! Ето какво се случи

Русата Златка се моли на "паяк" да не й вдига колата! Ето какво се случи
A A+ A++ A

Поредно автомобилно приключение за Русата Златка! Една от трите най-известните бг плеймейтки сподели, че този път паяк искал да й вдига колата. В момента Златка Райкова е на Малдивите с Благо, където карат екзотична ваканция, далеч от снега и кишата.

Омилостивена от жарките лъчи на слънцето, сексбомбата решава да обърне малко внимание на простосмъртните фенове и прави чат с тях. Там чистосърдечно си признава, че наскоро в София паркирала по такъв начин, че веднага до джипа й цъфнал паяк - кошмарът на всички шофьори в големите градове.

Случката се разиграва пред един от големите столични хотели. За късмет Златка успява да види навреме заплахата, излиза пред хотела и успява да се „оправи" с паяка като стига до хепиенд. На всеки се случва, нали? Да, но на Златка й се случва по-често от обичайното.

Неотдавна папараците на „България Днес" я хванаха в крачка в друго „легендарно" паркиране в най-оживената част на столичния бул. „Сливница". Всеки, който е прекарал повече от 30 минути в столицата, знае колко е натоварен тази път и колко лоша идея е да се паркира баш на булеварда. Тя обаче имаше причина да е спряла точно там - пред магазин за платове, откъдето пазарува.

Тогава нямаше паяк, а директно дойде полицията. Органите на реда набързо обясниха на плеймейтката, че подобно паркиране е, меко казано, нежелателно, и я подканиха да се разкара. Златка тогава бе спряла не с едно, а с две превозни средства зад джипа й бе с бус, в който да трупа платовете.

Седмици след тази история отново топпапараци я изловиха в друго пътно прегрешение. Този път Златка Райкова попадна в обективите, след като влезе в насрещното на еднопосочна уличка в центъра.

#Златка Райкова #паяк #паркиране #нарушение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай