С Цвети не сме разделени, твърди Криско, но...

С Цвети не сме разделени, твърди Криско, но...
A A+ A++ A

Разделени ли са Криско и Крисковица? Това е драмата, която вълнува хората в секундите, незаети от китайския вирус.

"Нищо подобно, не са разделени!", отсече пред "България Днес" мениджърът на хитовия изпълнител.

Феновете на Криско не от днес и вчера обаче са на друго мнение. Още от есента на 2021 г. те са убедени, че между рапъра и половинката му "има нещо", като под "има нещо" те се опасяват, че вече "няма нищо" между Криско и Цвети.

Бърза проверка в профила на знойната Цвети показва, че нещата там, в социална мрежа, са се променили. Цвети драстично е окастрила броя на селфитата, а почти напълно е заличила Криско от тях. От общо 65 снимки в профила й едва 5 са с участието на Криско! И ги няма вече баш "влюбените" им общи снимки - виждаме ги все в чужда компания.

И в профила на Криско положението е подобно - някои стари снимки с Цвети стоят, но в снимките му от последните 36 седмици (кажи речи 7 месеца) нея просто я няма. Има доста снимки с децата, но дотам. Има и с Кирил Петков и Веселин Маринов снимка.

Масло в огъня на клюките бе и онова гостуване на двойката в шоуто на Рачков, където зрителите с изненада откриха, че на екран между Криско и Цвети личи известно напрежение, което никога не е било видимо.

После Криско в тв интервю каза, че виждал децата само през уикендите, понеже работил много, но феновете го заподозряха - нали именно през уикендите той има най-много участия и ангажименти, би трябвало през седмицата да си е свободен.

Друг повод за горчиво съмнение бе рожденият ден на щерката Амая, когато Криско - по думи на присъствали - се появил само за половин час и не си обелил дума с Цвети.

Само преди три дни профилът на Цвети е "коментирал" снимка на Криско с една-единствена картинка - рисувано сърчице. Това ирония ли е, или още се обичат? Твърде голяма е мистерията!

#Криско #Цвети #раздяла

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »