Бащата на Мегън Маркъл се срамува от нея: Да й отнемат титлата на херцогиня, гпупава е

Бащата на Мегън Маркъл се срамува от нея: Да й отнемат титлата на херцогиня, гпупава е
A A+ A++ A

Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата на херцогинята на Съсекс и заяви, че тя е "обидила“ кралското семейство с изненадващото ѝ интервю пред Елън Дедженеръс.

Томас Маркъл се е почувствал "засрамен“, докато е гледал интервюто на дъщеря си.

Той нарече представянето на бившата актриса "глупава каскада“ и е категоричен, че тя е "обидила кралицата, кралското семейство и британския народ“.

По време на интервюто Меган остави група улични търговци с отворена уста, след като пя и танцува пред тях, наричайки себе си "мама“ като част от шега със скрита камера по време на шоуто на Елън Елън Дедженеръс.

Говорейки пред таблоида Sun Томас Маркъл заяви:

"Тя обиди кралицата, кралското семейство и британския народ. Направи се на пълна глупачка и трябва да загуби титлата си. Обичам дъщеря си, но представянето ѝ беше нелепо“.

По време на интервюто Меган заяви, че като начинаеща актриса е имала стара счупена кола, от която е трябвало да излиза през багажника, но баща ѝ опроверга тези твърдения. Той е категоричен, че това не е била "разбита стара кола“ и подчерта, че дъщеря му "имала много помощ, когато е започвала в Холивуд“.

#Меган Маркъл

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници