Влюбените гълъбчета Меган и Хари се развеждат?

Влюбените гълъбчета Меган и Хари се развеждат?
стоп кадър - архив
A A+ A++ A

Около Меган Маркъл витаят скандали, особено откакто стана част от британското кралско семейство. В началото на връзката си с принц Хари, нейните роднини предупредиха кралското семейство, че характера на някогашната звезда от „Костюмари“ е труден, пише Tialoto.bg.

Не е тайна, че след като сключи брак с нея, принц Хари загуби част от поддръжниците си. Причините са явни – „Мегзит“ и интервютата, които двамата херцози на Съсекс дават пред медиите. Но дали всичко между тях върви гладко?

Ясно е, че пред публика двамата показват сплотеност и често се държат за ръка, изразявайки подкрепата си един към друг.

Съвсем скоро кралският експерт лейди Колин Кембъл сподели подробности за връзката между Меган Маркъл и принц Хари. Според нея между двамата има сериозни разпри и тя дори предположи, че съпрузите живеят в различни домове.

Експертът публикува видео в канала си в YouTube, където отбеляза, че Хари и Меган са в сложна ситуация. „Те са наели адвокати, защото отношенията им се влошават повече, отколкото си мислим. И проверих тази информация, като разговарях с повече от един човек. Двойката е постигнала споразумение за развод, но се преструват, че уж все още са заедно. Според това, което чух, Хари е поискал от Меган това. Той разбра коя е тя“, сподели заключенията си биографът.

Херцогът и херцогинята на Съсекс не са коментирали подобна информация. Известно е, че двойката се появява заедно на публични събития, подкрепят се във всичко, подготвят се за издаването на мемоарите на принц Хари и документален филм за живота им в Netflix.


#Меган Маркъл #принц Хари #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »