Меган с дръзко предложение към краля

Меган с дръзко предложение към краля
A A+ A++ A

Държавното погребение на кралица Елизабет Втора вече мина, а обтегнатите отношения в кралското семейство тепърва ще се изясняват. Западните медии съобщиха любопитната новина, че Меган Маркъл е поискала лична среща с крал Чарлз Трети преди да отлети за Калифорния с принц Хари, пише Блиц.

Според информацията, херцогинята на Съсекс поканила краля на разговор "на четири очи", с който да изглади разногласията между нея и Хари с кралското семейство. Целта на разговора е веднъж завинаги да бъде сложен край на нападките помежду им. Меган отправила молбата си към Чарлз чрез писмо, но дали той е откликнал положението, все още не е известно.

Вече знаем, че херцозите на Съсекс все още са във Великобритания, но предстои да се върнат при децата си Лилибет и Арчи възможно най-скоро. Кралските експерти коментират, че постъпката на Меган е изключително смела и едва ли много жени биха дръзнали на подобно действие, но пък е знак за голям напредък.

Говори се, че Маркъл е пожелала да изглади всички недоразумения с членовете на фамилия с този разговор и да даде обяснение за всичко, което "надроби" заедно с Хари през последните две години.

 

 


 

#Меган Маркъл #крал Чарлз Трети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »