„Ювентус": Бербатов не постъпи професионално

„Ювентус": Бербатов не постъпи професионално
Бербатов не се държа като професионалист и ние се съгласяваме с „Фиорентина", че той не трябваше да идва тук, заяви Джузепе Марота. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

„Ювентус" се радват, че Димитър Бербатов не е подписал договор с тях, защото не се е държал като професионалист, сподели изпълнителният директор на италианския шампион Джузепе Марота.

„Бербатов не се държа като професионалист и ние се съгласяваме с „Фиорентина", че той не трябваше да идва тук," заяви Джузепе Марота, цитиран от БГНЕС.

Българинът бе на крачка от трансфер в италианския тим, а преди това бе отказал именно на „виолетовите", които вече го виждаха като свой нов футболист.

В крайна сметка Димитър Бербатов отказа и на „Ювентус", за да остане в Англия с екипа на „Фулъм".

Имаше обвинения от „Фиорентина", че „Ювентус" са направили оферта за българския нападател, докато е пътувал към Флоренция, но Джузепе Марота обори тези твърдения.

„Подчертавам, че се свързахме с „Манчестър Юнайтед" и играча чак когато бяхме информирани, че е отказал на „Фиорентина". Вероятно е забравил да каже това," заяви шефът в италианския първенец.

Все пак Марота се съгласи, че Берба не е действал по правилата и е по-добре, че трансферът е пропаднал.

„Виолетовите" дори заявиха, че нападателят е недостоен да носи фланелката им.

„Димитър Бербатов със сигурност не направи добро впечатление на никого и се държа непрофесионално. Така, че се съгласяваме с „Фиорентина", той не трябваше да идва тук", добави Джузепе Марота.

#„Ювентус" #Димитър Бербатов #Джузепе Марота #„Фиорентина" #„Фулъм" #„Манчестър Юнайтед"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници