Звездите от „Здрач” отказаха срещи с фенове заради раздялата си

Звездите от „Здрач” отказаха срещи с фенове заради раздялата си
A A+ A++ A

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт няма да се явят на сбирките с фенове, посветени на сагата „Здрач", които бяха предвидени в американските градове Детройт, Сан Антонио, Парсипани и Лос Анджелис.

Това бяха много важни дати за промоцията на последния епизод от вампирската сага – „Здрач: Зазоряване – част 2", предаде БТА.

Стюарт не бе забелязана на публични места след изневярата й с режисьора на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс, която доведе до разрива между нея и Патинсън.

Бившият й приятел, за разлика от нея, имаше доста изяви по телевизията. Но и двамата са отказали участие в споменатите срещи.

Организаторите едва ли са успокоили феновете на „Здрач", след като са ги уверили, че сбирките ще са също така вълнуващи, но без участието на кумирите Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър.

На тяхно място щели да пристигнат други актьори, взели участие във филмите.

През 2011 г., преди да се разрази скандалът, Робърт, Кристен и Тейлър участваха в промоциите пред феновете на предпоследната част от сагата.

#Робърт Патинсън #Кристен Стюарт #Здрач #Детройт #Сан Антонио #Лос Анджелис #Снежанка и ловецът #Рупърт Сандърс #Тейлър Лаутнър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници