Премиерът похвали пожарникарите, гасили пожара на Витоша

Премиерът похвали пожарникарите, гасили пожара на Витоша
Борисов похвали пожарникарите за „уникалната“ им работа при гасенето на пожара на Витоша. Снимка: ГЕРБ
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов похвали пожарникарите, участвали в гасенето на пожара в резервата „Бистришко бранище“ на Витоша.

„Пожарникарите са свършили уникална работа при гасенето на пожара на Витоша и при правенето на просеки“, каза премиерът Бойко Борисов на церемония по случай празника на МВР, предаде агенция „Фокус“.

„Обръщам се с голяма любов към тях като големи приятели и колеги, тъй като и аз съм специалист в тази област“, каза още Борисов.

„Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Не им се гневи“, обърна се премиерът по повод изказването на вътрешния министър Цветан Цветанов във връзка с критиките в медиите относно работата на МВР.

„Не е важно какво казват рейтинговите агенции, а какво казват хората. Днес е празник и трябва да си говорим само хубави неща“, допълни премиерът Бойко Борисов и пожела на всички много успехи.

„Не са важни критиките, когато имаме заловени наркотици – преди няколко дни 4,2 тона, а сега 12,5 тона. Това са наркотици за стотици милиони левове“, каза още Борисов.

#Бойко Борисов #Борисов #премиер на България #пожарникари #пожар #Бистришко бранище #Витоша #МВР #Цветан Цветанов #министър на вътрешните работи на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници