Цацаров: Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан

Цацаров: Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Работи се по всички версии по случая с изчезналия Адриан Златков, чийто автомобил бе открит в района на село Герман в сряда. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в Народното събрание. 25-годишният Адриан Златков - син на търговец на автомобили, изчезна вчера, информира ДАРИК.

"Прокуратурата работи в пълен синхрон с ръководството на МВР. В постоянна връзка съм с главния секретар на МВР. Сформиран е екип, в който участва наблюдаващият прокурор и представители на всички главни дирекции на МВР“, коментира главният прокурор, цитиран от Фокус.

На въпрос дали има възраждане на "Наглите", главният прокурор отговори: "Не мисля, че има".  Той призова да се даде възможност на хората, работещи по случая, да си свършат работата. Цацаров апелира случаят с изчезването на Адриан да не се използва за политически обобщения или спекулативни твърдения.

Адриан Златков изчезна в сряда преди обяд в село Герман. Към 10.30 часа на тел. 112 бил получен сигнал за изоставен на пътя в района на селото автомобил. В колата били лични документи и мобилният телефон на Адриан. Още вчера от МВР съобщиха, че се работи по всички версии по отношение на изчезването на мъжа, като една от тях е отвличане.

По-рано в четвъртък главният секретар на МВР Младен Маринов посочи, че МВР не разполага с данни за направен контакт с близките на младия мъж, като така стана ясно, че не е искан откуп.

#Цацаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници