Яне Янев: След изборите квазидесните останаха в небитието

Яне Янев: След изборите квазидесните останаха в небитието
Източник: Клуб 'Z'
A A+ A++ A

Яне Янев заяви, че докато е бил съветник на премиера Борисов, огромна част от заплатата му е била запорирана от енергийната мафия. По думите му тя прави всичко възможно да пише съдебни решения, защото е сложила ръка върху част от съдебната система. Янев не коментира подробности каква сума му е била запорирана, пише Труд.

„България е една от малкото страни, в която тази енергийна мафия е толкова силна, че може да постави на колене всеки, който дръзне да каже истината”, заяви Янев по БТВ. Съветниците на премиера в зависимост от техния стаж получават от 2000 до 3000 лева, отбелязва той. По думите му следващото правителство трябва да бъде визионерско и да гарантира на България по-голяма стабилност.

„На тези избори новоизлюпилите се десни и квазидесни партии отидоха в политическото небитие. Нашият народ показа, че толкова лесно не се хвърля върху новите политически продукти. Видяха му се фалшиви”, изтъкна още Яне Янев. Според Янев в миналия мандат РБ е нанесъл непоправими вреди на правителството на Борисов.

#Яне Янев #истината

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници