Ексманекенката и първа дама Мелания Тръмп лъсна с няколко гафа

Ексманекенката и първа дама Мелания Тръмп лъсна с няколко гафа
Източник: Eva
A A+ A++ A

Елегантна, красива, висока 180 см бивша манекенка, Мелания Тръмп е уникална за САЩ първа дама. Родената в Словения бивша менекенка вече се отличи с уникален моден стил и... няколко гафа, предаде Дарик.

Най-запомнящата се грешка на красивата Мелания за момента си остава плагиатстването на части от слово на Мишел Обама в речта, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци през лятото на 2016 г. Сред гафовете на красивата словенка се причисляват и голите ѝ снимки от 1995 година, както и неяснотата около дипломата ѝ по дизайн и архитектура от университета на Словения.

И ако с тези грешки Мелания трупа черни точки, бившият модел си спечели симпатиите на публиката с модните си решения. Първата дама на САЩ обра овациите с небесносин тоалет на Ралф Лорън, вдигната коса, дълги ръкавици от велур и обувки с тънък висок ток на церемонията по встъпване в длъжност на съпруга й Доналд Тръмп.

След това Мелания прикова погледите с рокля, която самата тя е проектирала с френския моден дизайнер Ерве Пиер. В нощта преди клетвата на Тръмп Мелания блестеше с рокля на Рийм Акра. Мелания направи пристигането си във Вашингтон много стилно с тоалет на Норисол Ферари. За новогодишната нощ бъдещата тогава първа дама на САЩ се довери на Долче и Габана.

В изборната нощ Мелания блестеше в бял тоалет с панталон на Ралф Лорън с едно открито рамо. Миналата година Мелания Тръмп застана на трибуната на конгреса на Републиканската партия в Кливланд в бяла рокля с три-четвърти ръкави, бухнали под лакътя, дело на дизайнерката от сръбски произход Роксанда Илинчич.

 

#Мелания Тръмп #Мишел Обама #Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници