Индийски туристи пълнят Разлог

Индийски туристи пълнят Разлог
В неделя градът ще посрещне индийски туроператори, като визитата е част от бизнес форума „България като туристическа дестинация на индийския пазар“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Разлог чака индийски туристи, на които ще предложи възможности за културно-исторически туризъм, минерални басейни и СПА процедури.

В неделя градът ще посрещне индийски туроператори, като визитата е част от бизнес форума „България като туристическа дестинация на индийския пазар“, предаде „24 часа“.

Целта на посещението е създаване на ползотворни бизнес контакти в туристическия бранш между двете държави и представянето на България като атрактивна културна дестинация, каза кметът на Разлог Красимир Герчев.

Той очаква представители на десет от най-големите и утвърдени туристически компании от Делхи и Момбай, които организират пътувания за индийци в Европа.

Индийците ще се запознаят с предимства на България като туристическа дестинация, като за целта ще направят информационен тур из страната.

Обиколката на България стартира в сряда от Велико Търново. Чужденците ще посетят Казанлък, Пловдив, Велинград, Разлог и София.

„Ще им покажем голф игрището, някои от СПА комплексите, конна база, както и възстановения древен слънчев календар от VІІІ в., открит от археолози край Разлог“, допълни градоначалникът.

#Разлог #туристи #България #Красимир Герчев #кмет #Индия #Делхи #Европа #Велико Търново #Казанлък #Пловдив #София #Велинград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници