Пакистанският премиер предложен за продажба в "Ибей"

Пакистанският премиер предложен за продажба в "Ибей"
БГНЕС
A A+ A++ A

Анонимен потребител в сайта за онлайн търговия "Ибей" предложи пакистанския премиер Наваз Шариф за продажба. Така той изрази недоволството си от държавния глава след обявената за него информация в рамките на скандала с "Панамските документи". Предложенията за покупка в "Ибей" стигнаха до над 90 000 долара.

"Безполезният пакистански премиер е за продажба", пише анонимният потребител в сайта. Той също така описва премиера като "нов, но с дефекти". "Нетрудоспособен е, никога не е работил. Има недостатъци и не функционира от раждането си. Това е общото състояние на цялата серия от тези продукти. И семейството му е с генетични недостатъци и корумпирано. Вземете го и ни освободете от тази болест", пише още той в обяснението за продажбата. В съобщението, което светкавично се разпространи в интернет, освен Шариф, като подарък се предлага и неговия брат Шабаз, който е гуверньор на провинция Пенджаб.

В публикуваните "Панамски документи" много от членовете на семейство Шариф бяха разкрити като свързани с офшорни компании, което предизвика огромно недоволство сред пакистанците. В документите се споменават и трите деца на Шариф, а също така и че семейството има недвижими имоти в Лондон, регистрирани на името на офшорна компания чрез "Мосак Фонсека".



#Наваз Шариф #"Панамски документи" #офшорни компании

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници