Виетнамка роди близнаци от различни бащи

Виетнамка роди близнаци от различни бащи
A A+ A++ A

Лекарите определиха случая като забележителен – близнаци от един пол, родени в един и същи ден, но от двамата различни бащи.

Близнаците, които в момента са на две годинки, се оказаха деца от двама различни бащи. Изключително редкият случай излиза наяве, след като 34-годишната жена била притисната от семейството си да направи ДНК тест на децата, тъй като те изобщо не си приличали.

Едното било с къдрава коса, а другото с тънка и права. От лабораторията потвърдили, че без никакво съмнение децата имат различни бащи. „Двубащините” близнаци могат да се получат, когато две яйцеклетки на жената бъдат оплодени от сперматозоидите на двама различни мъже в рамките на една овулация, тоест в период от седем дни.
Шансът, когато една жена прави секс с двама различни партньори, докато е в овулация да забременее и от двамата е изключително миниатюрен. Много рядко се случва различни сперматозоиди да оплодят две отделни яйцеклетки.
Общо седем такива случаи са познати на медицината до този момент. Детайли за майката, освен, че е виетнамка, не се разкриват.

Интересно е, че това е вторият такъв случай за две години, след като миналата година американец разбра, че е баща само на едното бебе в утробата на жена си.

#виетнамка #лекари #близнаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници