Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се сгодиха (СНИМКИ)

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се сгодиха (СНИМКИ)
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Тези дни милиони мъжки сърца бяха разбити след като стана ясно, че Роузи вече е сгодена. Нейният избраник е актьорът Джейсън Стейтъм, с когото излизат от 2010 г.

Двамата показаха своята любов по време на наградите „Златен глобус“, които бяха връчени тази неделя. Стейтъм сподели, че любовта му към Роузи го държи здраво стъпил на земята, докато се радва на успешна кариера в шоубизнеса. Манекенката отвърна, че се чувства изгубена без него.

Актьорът известен с високото си IQ и един от най-успешните супермодели вероятно скоро ще се превърнат и в любимци на публиката, подобно на Брад и Анджелина.

Супермоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли наскоро представи нови дрехи за тренировка, които ще се продават в мрежата магазини „Маркс енд Спенсър“. Едновременно с това тя демонстрира своята безупречна фигура.

28-годишната красавица пусна своя линия спортни дрехи „Роузи“ за марката Autograph Active. Роузи Хънтингтън-Уайтли разкри и тайната на своята фигура. Манекенката ограничава консумацията на някои храни. Така например по Коледа тя се е лишила от торти и традиционния пудинг.




#Роузи Хънтингтън-Уайтли #Джейсън Стейтъм #годеж #актьор #модел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници