Фалшиви голи снимки на наша красавица плъзнаха в интернет

Фалшиви голи снимки на наша красавица плъзнаха в интернет

инстаграм

A A+ A++ A

Популярно лице стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи. 27-годишната Камелия Ангелова, която е Мис "Топ лице на Русе“ за 2021 година, била шокирана когато разбрала, че нейни снимки, на които е без дрехи, се разпространяват в затворена група на Telegram.

"На 8 януари непознато лице се свърза с мен в социалните мрежи и ми каза, че има мои голи снимки, които се разпространяват в интернет. Отрекох това да съм аз. Видях групата, там има порнографски материали. Подозирам, че е използван изкуствен интелект. Подадох сигнал в полицията. От там казаха, че следят сериозно подобни случаи. Пуснах жалба и в Русенската районна прокуратура", разказа потърпевшата пред NOVA. И посъветва младите момичета да не приемат всякакви покани за приятелство в социалните мрежи, да внимават какво качват и профилът им да не е публичен.

Според експерта по киберсигурност Спас Иванов трудно ще се стигне до човека, който е пуснал снимките в интернет.

"Прокуратурата трябва да установи дали снимковият материал е истински или фалшифициран. Това е един дълъг процес. Подобни случаи ще зачестяват. Често се правят и порнографски фалшиви клипове", уточни той.

#модел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници