Депутатите почетоха жертвите в Париж с минута мълчание

Депутатите почетоха жертвите в Париж с минута мълчание
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатите почетоха с минута мълчание паметта на загиналите при терористичните атентати в Париж и при падналия в Египет руски самолет. 

"Няма оправдание за подобни действия срещу живота на невинни хора. Ние остро и решително осъждаме не само този терористичен акт, но и всяка форма на тероризъм като грубо и недопустимо посегателство върху демокрацията и съвременната цивилизация", посочи председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Тя отбеляза, че светът е бил потресен от терористичните атентати във френската столица, които са довели до стотици жертви и много ранени.

"Нека днес сведем глави и с минута мълчание да почетем паметта на загиналите в трагедията, която потопи в скръб френската столица, целият свят, а от вчерашния ден е ясно, че и руският самолет е свален в резултат на терористична атака", каза още председателят на парламента, цитирана от БТА.

Тази седмица парламентът ще обсъжда на първо четене законопроектите за държавния бюджет, бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) и бюджета на държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2016 г.

#депутати #мълчание #памет #жертви #Париж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници