Сидеров няма да се откаже от имунитета си

Сидеров няма да се откаже от имунитета си
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е заявил, че няма да се откаже от имунитета си в интервю за Нова телевизия.

Той е обявил, че все още има съмнения, че не Камен Попов го е ударил. Смята, че е бил полицай или човек от полицейските среди.

Волен Сидеров отрича да познава лично Камен Попов.

"Чувствам се като човек, който искат да убият. Това иска да го направи властта и тя използва полиция и протестъри, които предишната вечер направиха опит за убийство. Това не са пресилени думи. Четири полицаи ме държат, единият ми извива ръката изключително болезнено назад. В това време оставят възможност на човек, неясно кой - аз не вярвам, че е този, който го разкарват по студията - да ме удари", коментира Сидеров.

Днес изтича 14-дневният срок, в който лидерът на парламентарната група на "Атака" може да се откаже от депутатския си имунитет. Ако това не стане, в сряда, Народното събрание ще избере комисия, която да докладва дали да му се отнеме имунитетът поискан от главния прокурор Сотир Цацаров.

Цацаров поиска имунитета на Сидеров след хулиганска проява пред магазинче на ул. "Г. С. Раковски" в София. 

След това депутатът продължи да предизвиква скандали в района като при последния в неделя нахлу за пореден път в сградата на НАТФИЗ и се наложи да бъде отведен от полицията.

 

#Волен Сидеров #имунитет #НАТФИЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници