Брад Пит предложил на Анджелина на Коледа

Брад Пит предложил на Анджелина на Коледа
Звездите потвърдиха годежа си миналата седмица, след като Джоли беше забелязана да носи диамантен пръстен. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Брад Пит предложил брак на Анджелина Джоли на Коледа, разкри близък до двойката източник.

Звездите, които потвърдиха годежа си миналата седмица, след като Джоли беше забелязана да носи диамантен пръстен, пазили тайната месеци, защото искали първо да отмине напрежението около режисьорския дебют на актрисата с филма „В земя на кръв и мед“.

„Брад поръча пръстена миналата година и се надяваше да е готов за Коледа, защото искаше романтично коледно предложение за брак и го получи“, разкри източникът, цитиран от БГНЕС.

„Те не съобщиха за годежа си веднага, защото Анджи беше съсредоточена върху представянето на „В земя на кръв и мед“. Тя беше много заета с филма и кампанията й за наградите „Оскар“. Освен това се безпокоеше, че годежът ще разсее вниманието към филма. Имаше известен негативен натиск около „В земя на кръв и мед“, който много я тревожеше, и тя не смяташе, че времето е подходящо. Поради това решиха да изчакат“, допълни източникът.

Джоли и Пит, които се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 г. „Мистър и мисис Смит“, докато Брад все още беше женен за Дженифър Анистън, имат шест деца, които били много щастливи от годежа им.

„Това е обещание за бъдещето и децата им са много щастливи. За момента не е определена дата за сватбата“, заяви говорителката на Пит Синтия Пет-Данте.

Джоли беше забелязана да носи годежния пръстен тази седмица и бижутерът Робърт Прокоп, който преди това работел за актрисата, разкри, че е направил дизайна му с помощта на бъдещия младоженец.

#годеж #Робърт Прокоп #Дженифър Анистън #„Оскар“ #„В земя на кръв и мед“ #Коледа #Анджелина Джоли #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници